Najava BRM 200 km Pula 2013

Prvi breveto ove godine je 200 km Pula. Trasa je nova, djelomično poznata iz prijašnjih breveta 300 km Pula i 300 km Istra. Start je u Puli na parkiralištu Verudela u subotu 23. ožujka u 8:00 sati.

Trasa iz Pule prolazi kroz Galižanu, Vodnjan, Bale, Sv. Lovreč. U Poreču je prva kontrolna točka na benzinskoj stanici OMV. Iz Poreča nastavljamo kroz Kaštelir, Vižinadu i Buzet do slijedeće kontrolne točke Restaurant Danilea u Ročkom Polju, gdje će biti organizirana zakuska. Nakon toga slijede Vozilići, Labin, Raša, Barban, Marčana i Loborika. Cilj u Puli, opet na parkiralištu Verudela.

Breveto treba odvoziti za 13:30 sati, što znači da ćemo vas čekati na parkiralištu Verudela sve do 21:30. Posebno odabrana trasa s umjerenim usponima i bez ijednog penjanja na Učku čine trasu laganom, a opet ne dosadnom: ukupno 204 km i oko 1800 m visinaca.

Podsjećamo da su kaciga, prednja i stražnja svjetla, te reflektirajući prsluk ili trake obavezni – iste ćemo provjeravati na startu. Start neće biti odgođen ukoliko vremenski uvjeti budu odstupali od idealnih. Korištenje parkirališta se ne naplaćuje.

Vidimo se na startu!

  

Prijave

startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (također 70 kuna). Prijaviti se možete zaključno do 22. ožujka. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se ovdje

Informacije

  • plan puta BRM 200 km Pula
  • karta BRM 200 km Pula
  • detalje trase BRM 200 km Pula možete naći na: http://www.bikemap.net/route/1934057
  • na start breveta dođite oko pola sata prije starta kako bi riješili administrativne stvari: startnina, plan puta, karta i breveto karton, a svaki sudionik treba potpisati i Izjavu (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)
  • gpx datoteka

 

Ovaj unos je objavljen u Novosti. Bookmarkirajte stalnu vezu.